Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca postao je otac devojčice.

Radovan Vujović stekao je veliku popularnost ulogama u domaćim serijama i filmovima, ali se uvek trudio da svoju privatnost drži što dalje od očiju javnosti. 

Foto: printscreen

 

Glumac je juče postao otac, nakon što je njegova partnerka na svet donela ćerku, kojoj su dali ime Olga. Radovan ni ovim povodom nije želeo da se oglašava, ali su lepe vesti obelodanile njegove kolege Viktor Savić i Ivan Zeković. Oni su kadrove sa slavlja povodom rođenja Vujovićeve ćerke podelili na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/Instagram/zexagram

 

Rođenje naslednice slavilo se u jednom beogradskom lokalu, a glumci su ispoštovali srpsku tradiciju i novopečenom tati iscepali majicu kako običaji nalažu. 

Podsetimo, Radovan Vujović je sredinom maja ove godine postao novi član ansambla drame Narodnog pozorišta u Beogradu. Tokom karijere odigrao je niz veoma zapaženih uloga na raznim scenama u Beogradu i Srbiji, a najviše u nekadašnjem matičnom Pozorištu „Boško Buha“, kao i Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Osim u teatru, s velikim uspehom igra i na filmu i na televiziji, gde je, takođe, ostvario upečatljive uloge, pre svega u ostvarenjima „Šejtanov ratnik“, „Bilo jednom u Srbiji“, „Južni vetar“, „Vreme zla“, „Državni službenik“, „Koreni“, „Vojna akademija“…

sledeća vest

Originalni tekst