JK je govorila o sukobu sa koleginicom, a tom prilikom istakla je da prema njoj ima obzira samo zato što je majka.

Muzička zvezda Jelena Karleuša bila je gost koncerta Dare Bubamare u Areni, a iako su mnogi pomislili da je to nastavak velikog prijateljstva koje je otpočelo ranih dvehiljaditih, njih dve su ušle u rat za koji, kako kaže JK, više nije ni sigurna kako je krenuo.

Ona je sada prokomentarisala svoj odnos sa koleginicom i istakla da još uvek ne planira da reaguje na Darine ružne reči.

Foto: Tanja Andric

 

– Ako mi veruješ ne znam, stvarno ćeš morati nju da pitaš. Nikada nisam dobila taj odgovor, svi se pitaju i svi mene pitaju, da li je ovo moguće, bukvalno kažem isto što i tebi, stvarno ne znam. Evo možda bi trebalo nju da pitaš. Prvo moram da kažem, šta god ona rekla o meni, a u poslednje vreme je ružne stvari izgovorila, nisam želela da uzvratim zato što ona, ipak ima sina koji je tu negde godište kao moje ćerke, i iz obzira prema tome prosto ne želim bilo šta da kažem. Ja sam inače bolećiva prema ženama i uvek gledam da pomognem, a kada mi uzvrate ovako stvarno ne znam koji je razlog. Eto, ako ona zna neka kaže i ako ona ima neki razlog neka ga kaže, ali da se sad mi nešto pljujemo i prozivamo, nismo ni klinke, nismo ni amaterke, nismo ni početnice. Stvarno, ružno je, imamo i decu i mislim da ja u najmanju ruku od nje to nisam zaslužila i opet kažem nisam očekivala ni hvala ni hvalospeve, ali nisam očekivala ni da me vređa i napada.

Foto: ATAIMAGES

 

Jelena je nadalje dodala i da se nikada nije koristila privatnim saznanjima o kolegama, kao i da se nada da je Bubamara više neće provocirati.

– Moram da kažem da mi u ovom poslu, svako o svakome zna mnogo toga i iz privatnog razgovora sam hiljadu puta mogla o svakom mom kolegi da iskoristim mnoge stvari, ali da jednostavno nikada nisam i nikada neću, a tako je i kada je reč o Radojki. Da sam loš čovek ili da je mene povredilo to što je ona pričala ja sam mogla da joj se osvetim na vrlo bolan način, ali sam zbog njenog sina, koji mi je simpatičan dečak, odlučila da njegovoj majci ne uzvratim. Ali da mogu, mogu. Da hoću, mogla bih jako da je povredim, ali biram da to ne radim. Neka ovo na jedan način bude jedan apel na nju, ne upozorenje, ili pretnja, ali apel da me više ne uzima u usta, jer ja nekada mogu i da se probudim veoma nervozna. Ujutru od 7 do 9 sam jako nervozna, to svi znaju, čitava država mislim da to zna, da kad se ja nekad jako nervozna probudim budem dosta agresivna u mom iznošenju stavova i mišljenja, tako da bolje da me ne dira – rekla je JK za Skandal.

Miona Jovanović u tangama! Servirala golotinju kao na tacni - naguzila se, umalo da izviri svašta

sledeća vest

Originalni tekst