Pevačica Snežana Babić Sneki je u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“ otkrila kakva je zapravo kada se svetla i kamere ugase, te je istakla da tu postoji velika razlika.

Sneki je rekla da je u privatnom životu „ranjiva“ i „normalna“ žena, ni nalik onoj pred kamerama.

Dosta se razlikujem, zato što, prosto, kada se ugase reflektori i skinem svoj kostim, onda sam poptuno jedna ranjiva žena koja radi sve žive obaveze koje se podrazumevaju u normalnom životu. Radoholičar sam i sasvim normalna žena – rekla je ona.

Sneki je svoju ljubav prema muzici pronašla u ranoj mladosti, a nedavno je ispričala kada je to bilo.

Foto: ATA Images

 

To je bilo uporedo sa svim ostalim školskim aktivnostima. Rođena sam u Pančevu, završila sam nižu i srednju muzičku školu u Beogradu, odsek harmonika i solo pevanje. Bila sam  pripremana da budem operska diva. U drugoj godini srednje škole sam se odlučila da to bude folk muzika – govorila je ona.

Foto: ATA Images

 

Pevačica je sa osmehom istakla da je tokom karijere imala mnogo zanimljivih i smešnih anegdota, te je ispričala jednu.

Sećam se, recimo, kada sam radila solističku turneju. Došli smo, ceo autobus i orkestar bili su ispred hale, kad ono nema nikog. Ja kažem: „Šta je ovo“ i naravno menadžer pogleda i kaže: „Pogrešan termin“. Tako da, bilo je svašta nešto. Od vejavica, leda, snega, žurba na koncerte, da li ćete stići ili nećete – ispričala je pevačica.


Bez dlake na jeziku! Hajdi Klum ocenila se*s sa suprugom, pa otkrila vrele detalje iz njihovog kreveta

sledeća vest

Originalni tekst