Voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem I ne krije da mu je svoje želje izgovorila naglas.

Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućnosti na Senjaku. Jedna lepa vila da bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem – ističe Jeremićeva u intervjuu za „Super TV“ koja napominje da ne bi menjala format Jutarnjeg programa koji vodi, ali da priželjkuje da bude žiri muzičkog takmičenja.

Foto: Privatna arhiva

 

Informativa je meni u krvi. Nemam ambicije da preuzimam više dana kada je jutarnji program u pitanju. I ovo mi je već dovoljno. Volela bih da budem u žiriju za „Zvezde Granda“. Ako Marija Šerifović ne bude mogla da bude u sastavu žirija zbog majčinstva i svega, rado bih je zamenila. Ja volim da pevam i nastupam. Mislim da bih za kandidate bila interesantna, jer bih mogla da provalim ko će da bude velika zvezda. Za to imam veoma dobar njuh. Više nije važno da samo neko dobro peva. Svi oni dobro pevaju, ali je pitanje ko ima potencijala da postane zvezda, a ko ne. Kad bih dobila tu ponudu od Saše Popovića, prihvatila bih je oberučke. Ne bih baš pristala da učestvujem bez honorara, ali za neki fin novac, što da ne? Mogu da doprinesem toj emisiji, fali im neko ko je malo skandalozan i ko iz kandidata može da izvuče to nešto što im treba – smatra Jovana i otkriva želje:

Stiže mi uskoro “Rolex“, ali neka moja želja bude i jedan Porše. Za Novu godinu uvek nosim crveni veš, a za Božić volim da izvučem paru, nekako se to za mene uvek lepi, a i talija sam ljudima za novac.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

Ćerki sam kupila kostim Sirene.

Jovana ističe da je naslednici ispunila želju, koja je bila skromna.

 Ćerka Lea je poželela rep od sirene. Voli da bude sirena, a uz to je tražila i kupaći. Šta je poželela, to je i dobila od majke, obezbedila sam joj. I dalje veruje u Deda Mraza, ne želim to da joj kvarim. Međutim, toliko je pametna da svaki put svakog Deda Mraza, koji dođe u našu kuću, provali i shvati ko se maskirao.


Janjuš se vraća u

sledeća vest

Originalni tekst