Radnik i Crvena zvezda igraju u Surdulici meč 29. kola Superlige Srbije u fudbalu, a prenos možete uživo da pratite uz portal „Novosti“.

РАДНИК - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шампион се бори да спречи сензацију!

FOTO: FK Crvena zvezda

7′ – Hajdarević je snažno uleteo „u“ Kangu, koji je pao i odmah zatražio pomoć, maltene panično mašući rukom, uz bolnu grimasu. Izgleda da je prepona u pitanju…

5′ – Zvezda je probala da uzvratila u dva navrata, i to posle prekida, no centaršutevi nisu stigli tamo gde su crveno-beli priželjkivali.

3′ – Jovanović je iz polu-kontre pripretio, pa je Glazer postao prvi golman na ovom meču koji je morao da interveniše: napustio je gol-liniju i uhvatio loptu koja je stizala sa desnog krila.

2′ – Zvezda je probala da po desnoj strani probije odbranu rivala, Stamenić i Olajinka su se nadmudrivali sa čuvarima, ali u dva pokušaja – nisu bili uspešni.

1′  – Sudija Stanko Ostraćanin je dao znak – meč je počeo!

15.50 – Veoma dobra poseta na stadionu u Surdulici…

Skoro da je puna glavna tribina u Surdulici pred utakmicu Radnik – Crvena zvezda / Foto: Printskrin/Arena sport

15.17 – Evo i sastava:

Radnik: Ranđelović, Abubakar, Anđelković, Čumić, Gašić, Hajdarević, Jovanović, Kadijević, Oreščanin, Rustemović, Vranjanin

Crvena zvezda: Glazder, Mijailović, Điga, Spajić, Rodić, Stamenić, Hvang, Kanga, Ivanić, Olajinka, Endijae

Uoči meča

Iako se sastaju lider i poslednji tim na prvenstvenoj tabeli, trener aktuelnog prvaka naše zemlje, Vladan Milojević, pozivao je na oprez pred ovaj megdan:

– Uprkos stanju na tabeli ekipe Radnika, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u poslednjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi, i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik. Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni deo igre, istakao je Milojević.

O samom duelu dodao je i sledeće:

– Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica. Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će biti bonus, a videćemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu, zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst