Nekadašnji vaterpolista, Nikola Rađen, nedavno je po drugi put stao na ludi kamen sa Milicom Ristić, ali je dobro poznato da je prije toga bio u braku sa pjevačicom Anom Kokić, sa kojom je dobio ćerke Ninu i Teu.

Prilikom gostovanja u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ sportista je otvorio dušu i progovorio o najtežem periodu svog života, Nikola Rađen razvod je teško podnio.

Jedno vrijeme vaterpolista je igrao u inostranstvu što je, kako je sam naveo uticalo da dođe do udaljavanja između njega i nekadašnje supruge.

-Meni je 2011. godine uslijedio odlazak u inostranstvo i angažman tamo, poslije toga sam se kratko vratio u Srbiju, poslije toga opet inostranstvo, bila je Grčka i Rusija, a kako da kažem iz ovog ugla, ja nisam htio da Ana prekine da se bavi svojim poslom i da prestane da radi. Nije to uopšte bilo lako, putovati sa djecom, ona sa poslom, viđati se… što smo i ona i ja donekle osjetili, naravno i djeca kada su malo odrasla. Kad su bile male njima je bilo zabavno da putuju i da idu kod tate, ali donekle i to je uticalo da mi više ne budemo zajedno.

-Ni Ana ni ja nismo imali lošu namjeru kada smo odlučili da tako provodimo vrijeme, da tako živimo, nego jednostavno smo se usmjerili i ona i ja prema poslovima – otkrio je vaterpolista, prenosi Gloria.

Na konstataciju Slavice Đukić Dejanović da je samo smrt teža od razvoda i pitanje kako je doživio isti, Nikola Rađen razvod je prokomentarisao ovako:

-Jako teško. Ni najteži poraz u karijeri mi nije pao kao ta situacija. Ni najteže situacije u životu mi nisu bile kao taj period. Još teže je što si sam. Ja sam u Rusiji igram tamo, one su u Srbiji i nekako sam sam morao to da procesuiram, ali je bilo dosta teško. Nije to bilo proći će kroz mjesec dana… Meni barem nije bilo tako, ali opet kada sam se vratio, kada sam bio češće sa djecom, jer zbog naše djece smo se češće viđali, razgovarali, nekako je to splaslo i dovelo se u neke okvire koje treba da poštujemo i koje poštujemo i dan danas. Razumni smo ljudi, imamo lijepu komunikaciju, dogovaramo se, sve u cilju naših kćerkica. Nismo mogli kao supružnici, možemo kao prijatelji i kao roditelji.

Originalni tekst