Šparavalo je ogolila dušu i ispričala šta je sve proživljavala sa Pavlovićevom dok su bile u vezi.

Anđela Šparavalo je danas iznela nove detalje odnosa sa bivšom devojkom, Bojanom Pavlović

Ona je tom prilikom ispričala kako joj je Pavlovićeva pretila i da se navodno trudila na sve načine da je odvoji od roditelja, koji od starta nisu podržavali njihovu vezu. 

Foto: Printscreen You Tube

 

– Bojana je uništila moje samopouzdanje. Kada je moja porodica rekla da će me se odreći, ona je došla i rekla: “Ja sam bila tu za svoju partnerku, onda kad moje sestre nisu bile za to, moraš i ti tu da budeš za mene!“ Posle toga, Bojana je radila sve i svašta kako bi me zaplašila. Ona je meni stalno pretila da će ona da kaže nešto što sam joj ja navodno govorila ispod pokrivača. Govorila je da nemam podršku, ali i da sam devojka lakog morala. Uvidela sam da sam pored Bojane drugačija osoba, nisam to ona prava ja. Bojana je meni stalno pričala kako je mojoj mami cilj da me strpa u ludaru. Uveravala me je iz dana u dan kako mene moji roditelji najviše blate i ponižavaju, kao i da su upravo oni najviše krivi jer mene ljudi ovde sada blate. To je sve laž, moja mama i ja smo uvek imale normalan, ispravan odnos. Ona se meni ogadila, ali stvarno – rekla je Anđela.

Foto: Printscreen You Tube

 

Bojana je zatim ispričala da nije iznenađena zbog onoga što je bivša partnerka izjavila o njoj, jer kako kaže, to je i očekivala. 

– Ja ništa manje nisam očekivala od ovakve osobe. Takve reči su gnusne. Ja ovde nikad nisam slagala niti imam potrebe da manipulišem, sad ćete upoznati moju parvu dimenziju. Ona je mene počela psihički da teroriše i da mi histeriše po garderoberu samo zato što sam ja izašla iz kreveta. Ja nemam problem za ove optužbe, ja ću sad malo da se igram i da pustim ove mozgove da reše ovu misteriju, ja ću samo da sedim ovde i da pustim ljude da pričaju – poručila je Pavlovićeva.

Bivša zadrugarka, usred Bujanovca, otkrila sve o kafani za koju su pričali da se u njoj prostituisala:

sledeća vest

Originalni tekst