Ćerka pevačice Goce Božinovske i Radeta Vučkovića u bolnoj ispovesti ispričala je da su je roditelji kao bebu od tri meseca ostavili kod babe.

Jelena je u jednoj emisiji otvoreno govorila o svom detinjstvu koje nije bilo lako, jer kako je pevačica rekla majku i oca mesecima nije viđala. Oni su, navela je Jelena, zasnovali nove porodice i nju „ostavili po strani“.

Foto: Printscreen/Youtube/ Grand

 

Sudeći po komentarima ispod snimka emisije, njena ispovest dirnula je mnoge. „Ne znam šta je ali ova devojka je prošla nešto bolno i teško u životu. Žalosno pored oba živa roditelja“, samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Njen otac kompozitor Rade Vučković potvrdio je da je sve što je Jelena ispričala u emisiji istina.

– Jesam gledao, poslala mi je Jelena snimak. Sjajno… Jeste dirljivo, ali to je istinito. To je u početku bilo, posle se sve stabilizovalo. Nju je pogodila ta tema, pa je zato tako reagovala – rekao je Vučković za Telegraf.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Jelena je u velikoj ispovesti rekla da joj najviše nedostajala majka.

– Pa najbolniji trenutak u životu mi je to što mi je jako nedostajala majka. Ja sam imala sreću što me je odgajila jedna divna žena, ona je u stvari moja majka. Kaže meni moja Gordana: “ Pa ja sam tvoja majka“, ja kažem da znam, ali tri meseca nije malo, kao beba sam došla da živim sa mojom bakom. Teško mi je bilo prihvatanje mojih roditelja, niko me nije razumeo, čini mi se da me ni dan danas ne razumeju po pitanju svega. Verovatno sam se zato malo i povukla, imam neki svoj svet, teške su to stvari – rekla je ona između ostalog u emisiji „Grand magazin“.

Ćerka Goce Božinovske se slomila u emisliji! Pevačica zaplakala zbog bolnih sećanja iz detinjstva:

sledeća vest

Originalni tekst