Pevačica priznala na šta je sve spremna zbog publike, pa istakla da podržava Đanija koji je pio iz cipele alkohol.

Rada Manojlović kaže da se jednom prilikom na tezgi s gostima valjala po blatu, te i da je gazda postavio ćebe da sedne s gostima i peva im. Pevačica je ispričala da nema problem da udovolji domaćinima, čak i ako to zahteva da se popne na sto, da pokisne ili se isprlja, te i da podržava svaki vid akrobacija koje izvode njene kolege dok pevaju za dobar bakšiš.

Foto: ATAIMAGES

 

 – Valjala sam se u blatu jednom prilikom kad sam pevala na jednom veselju, tu negde oko Smedereva, u jednom selu. Sve je bilo u redu kad smo stigli, razapet je bio šator, međutim, u međuvremenu je počela da pada kiša i napravio se haos. Nisam tada još bila u “Zvezdama Granda”, gazda raširio neko ćebe da se svi tu poređamo, ali to se sve natopilo vodom. Kad su gosti već seli onako u veselju pod gasom, hajde da sednem i ja! Nemam ja taj problem, ja sam devojka iz naroda. Htela sam da se napravi dobra atmosfera i svi smo se dobro isprljali – objašnjava Rada, pa nastavlja:

– Naravno, niko od mene na tezgi nije tražio da se valjam po blatu, mene je samo ponela atmosfera. Svakako sam imala stvari da se presvučem, neću pokisla da pevam, to su veselja koja traju po ceo dan.

Foto: ATA Images

 

Manojlovićka kaže da je uvek maksimalno korektna s domaćinima na veseljima, te i da je zato uvek ponovo zovu da uveliča slavlja.

– Pela sam se redovno na stolove i, pravo da vam kažem, meni je lepo. Kad se popnem na stolicu i kad nekom gostu otpevam pesmu, a on me časti, njemu je to sevap, što se kaže. Treba znati s ljudima, zato ja uvek gledam sa svima da sam dobro, da udovoljim i znate, kad tako postupate, ima posla. Uvek će neko da se seti da vas opet pozove na proslavu, venčanje… Zato podržavam sve kolege koje za bakšiš udovoljavaju gostima .

Foto: printscreen

 

Pevačica je istakla i da podržava Radišu Trajkovića Đanija koji je pio iz cipele alkohol.

– Što se Đanija tiče, znam da se podigla velika prašina što je navodno pio alkohol iz cipele na tezgi. Ja to podržavam! Nemam ništa protiv, on je za te ljude ispao car i verujem da je dobro zaradio. Ne verujem ni da je cipela bila prljava, verovatno su se dogovorili da se napravi fora i to je sve. Nisam čak bežala ni od gostiju za koje vidim da su pijani do daske. I takvima sam prilazila, ispoštujem, zagrlim i otpevam neku pesmu koju hoće na uvce. Kad tako čovek postupi, sigurno neće da budu agresivni, lome i biju se. To preporučujem i svim mojim koleginicama. Treba, drage moje, malo više da pevate pod šatorom – rekla je za Republiku.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ljudi se gade da mi pruže ruku! Naša pevačica se od detinjstva bori sa retkim poremećajem!

sledeća vest

Originalni tekst