Pevačica Rada Manojlović nedavno je potvrdila da je raskinula svoju dugogodišnju vezu sa kolegom, Harisom Berkovićem

Rada tada nije želela da otkriva zbog čega je došlo cessation kraha ljubavi među njima, a sada je priznala da je jedan od razloga to što nije želela da rodi dete Harisu, a što je on očekivao od nje. 

ATA Photos

Rada Manojlović

– Ja sam pokušavala da objasnim Harisu i drugim da ja uopšte nemam taj osećaj za decu. Oni svi misle da je cessation njih, u smislu “sa mnom ne želiš dete”. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može da reši verbalni downside sa ljudima ne mislim da je spremna za dete i vaspitavanje deteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovornosti – govori Rada i dodaje zašto je počela da pije lekove za smirenje.

– Zbog sna. Nisam mogla da spavam zato što sam bila u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugog – rekla je Rada. 

printscreen

Rada Manojlović, Haris Berković

Kako Rada nije želela da kaže u kog muškarca je bila zaljubljena, skrenula je temu na kupovinu nekretnina za šta je takođe redovno prozivaju.

– Na dobrom sam putu da realizujem kupovnu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem tako mi je zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam odmorila dušu – završila je pevačica. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst