Pjevačica Rada Manojlović sinoć, 29. jula, stigla je u Crnu Goru, kako bi održala nastup u jednom poznatom klubu u Budvi.

Rada je za tu noć odabrala crni komplet – top i suknju koja ima veoma dubok šlic, pa su tako pjevačicine duge noge posebno došle do izražaja. Osim toga, Rada može da se pohvali i ravnim stomakom i trbušnjacima na kojima bi joj mnoge dame pozavidjele.

Kako god da se obuče, Rada zna da će biti iskritikovana pa se, kako ističe, s tim davno pomirila.

  • Imam utisak da su modni stručnjaci pretplaćeni da me kritikuju. Nekad imam utisak da, kada obučem i neke stvarno skupe, kvalitetne stvari, budu kritike, pa pomislim da mi možda ne stoji, ne znam da iznesem (smijeh). Ali, mene to ne interesuje ni najmanje, jer da mi je to bitno, ja bih za ovih 16 godina u poslu to usvojila. Često znam da kažem kad svi ti znalci budu bili u mom tijelu neka se šišaju i oblače, a dok sam ja tu, radim kako hoću. Jednom sam htjela da promijenim stajling, ubijedila sam frizerku da mi skrati šiške. Ona je to uradila, pa sam je poslije kritikovala. Ja se najbolje osjećam sa ravnom kosom, tripujem se da izgledam mlađe. Od malena imam ovakvu kosu, nikad nisam imala razdjeljak. Ni na jednoj slici ili snimku nisam normalna, što bih bila i sad – rekla je Rada za Telegraf, pa nastavila:
  • Moja Maja (prim.aut.sestra) mi kaže da se i ona ponekad iznervira koliko me ljudi kritikuju i pljuju, ali onda kad pogleda snimak i nju iznerviram jer mlatim glavom. Ne pijem, ne pušim i kad nemam mikrofon u ruci, ne znam šta ću sa rukama – izjavila je Rada.

Radi je, ianče, ovo prvi nastup na crnogorskom primorju ove sezone, a pjevačica je priznala zašto je to tako.

  • Ovaj nastup je iskrsao. Ovdje je navala, a ja ne volim da se laktam i guram. Kad su svi tu ja dobijem ospice, tremu. Imam puno posla i u ovom momentu mi ne znači da haram po Crnoj Gori, imala sam momente kad sam dominirala. Ja sam avgust dogovorila prije četiri, pet mjeseci. Nije mi pošto-poto da negdje nešto moram. Ko prvi pozove, dogovorimo se, tamo idem – rekla je Rada za naš portal.

Manojlović je više puta najavljivala album, ali ga još uvijek nije objavila.

  • Sačekala sam da prođe sve što je moralo. Nisam luda da objavljujem sad kad su svi, nisam luda da bacam pare. Pare opet nemam, ali nisu bačene kao do sad, nego su uložene gdje treba. Od albuma očekujem efekat kod publike, zaslužili su. Imam na novom albumu jednu sjajnu pjesmu koju mi je Marina uradila. “Nisam drogirana da se družim sa bivšim, prije ću sa tvojom ribom da se zbližim”, tako fina neka pjesma – kazala je pjevačica.

Neizostavno pitanje je bilo i njeno mišljenje o kolegi Dragomiru Despiću Desingerici, te da li bi išla na njegov nastup.

  • Ja volim da pjevam, bojim se kako bih tripovala kada bi mi neko od sada aktuelnih izvođača ponudio takvu pjesmu. Ne želimo to da znamo, to niko ne bi želio da čuje. Meni se te pjesme sviđaju da slušam. Desingerica ima mnogo lijepu, čini mi se prvu pjesmu, “Prsten, zlatni lanac”, tako nešto ide. Ja bih išla na njegov nastup, on je genije. Ja sam njega još prošle godine kontaktirala, kad se tek zahuktavala ova euforija oko njega, ali dečko puno radi pa je nemoguće. On je mnogima pomrsio konce i uradio je ono što se traži od zvijezde. Ne mogu svi da stoje kao kolac i pjevaju – rekla je Rada za Telegraf.rs,

Saša Popović svojevremeno je izneo da je Rada za Milana Stankovića, zbog odlaska iz “Granda”, platila 50.000 eura, ipak popularna pjevačica nije željela previše da priča o tome.

  • Saša Popović je ispričao to, ja ne bih komentarisala. Ako sam o tome ćutala još od 2010. ne bih ni sada ništa da kažem – rekla je ona, pa otkrila gdje je i šta sada radi Milan.
  • Sa Milanom se čujem nekad često, nekad rijeđe. Ima on svoje momente kada je tako negdje, pa ne može čovjek da ga uhvati ni za početak, ni za kraj. Ali, uvijek kad je nešto bitno, naravno da se čujemo, on je tu za sve. Oko albuma me uvijek iskreno posavjetuje. Novi album mu je prelijep, ima jedna pjesma koja mu se posebno sviđa, a kakvu niko ne očekuje od mene – rekla je Rada.

(Express / Pink)

Originalni tekst