Pevačica Rada Manojlović pokušava da sakrije da je ozbiljno bolesna, usled čega je morala da otkaže sve nastupe, što joj se ranije nije dešavalo jer je znala da radi i krvavih kolena ili sa zavojima nakon pada sa bine. 

Kako se nezvanično saznaje od izvora bliskog pevačici, ona godinama unazad ima problema sa grlom, koji joj se neprestano vraćaju, jer ih nikada nije sanirala u potpunosti, pa je sada odlučila da uradi sve potrebne analize i reši dugogodišnju muku. 

Printscreen/Instagram

Rada Manojlović

– Već dve ili tri godine Rada s vremena na vreme bukvalno ne može da govori kad joj se desi ovaj zdravstveni pain. Ona to uvek pregura na nogama ili popije neku tabletu da joj se otvori grlo da bi mogla da radi, nikada zbog toga nije otkazivala svirke – priča izvor blizak pevačici i kaže da njoj nije svejedno zbog toga, ali da jednostavno nije stizala da se bavi zdravljem:

– I pre bi joj se desilo da završi na infuziji, pa je gurala dalje. Mnogi iz njenog okruženja su je terali da ide kod lekara, ali ona je imala neki nerealan strah od toga u šta to sve može da se izrodi. Pogotovo nakon majčine smrti ne voli bolnice niti išta što ima veze s doktorima, s jedne strane, a s druge, nikada nije dozvolila da gubi tezge da bi išla da se pregleda – navodi izvor.

e-stock

Rada Manojlović

U prilog ovim tvrdnjama ide i činjenica da je Rada nakon dočeka 2020. već uhvaćena kako krije da je završila na infuziji, kada je, takođe, uzrok problema bilo grlo.

– Već su vas sve obavestili?! Strašno sam se razbolela – pravdala se tada Manojlovićka, pa pokušala da ubedi medije da je inače zdrava ko dren:

– Mislim da pet godina nisam bila bolesna, bar ne ovako. Lečim se, inhaliram, ali ništa ne može da mi otvori grlo. Lakše pevam nego što pričam!

Pošto je Rada nedavno sama obavestila javnost da je morala da primi infuziju pred nastup u inostranstvu, a brz oporavak kom se nadala bio je kratkog daha, njena sestra, a odnedavno i menadžerka, Marija Manojlović, poručila je za medije da se radi o prehladi, što je tek zabrinulo njene obožavaoce jer znaju da se Radmila nikada nije tako odnosila prema poslu.

Instagram prntscreen

Rada i Marija Manojlović

– Rada je trenutno na lečenju i mirovaće nekoliko dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac koji skoro nikada nije otkazao nijedan nastup, zato razumemo ovoliko interesovanje medija zbog otkazanih nastupa, ali ipak nema razloga za strah, to je samo prehlada i premor, koji svakoga mogu da savladaju. Hvala svima na brizi, mnogo joj znači – rekla je Marija.

Iako se pevačica nedavno i sama obratila u lajvu na Instagramu, to je samo podgrejalo glasine da joj je zdravlje ozbiljno narušeno i da nema druge nego da se posveti lečenju.

– Jako sam bolesna, ne smem da pričam, ne smem da maknem, moram da ozdravim – poručila je Manojlovićka u kratkoj video-poruci kada je već otkazala nastupe.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst