Nebojša je podelio sliku sa groblja i emotivnim rečima se oprostio od ćerke.

Otac tragićno nastradale pevačice Andrijane Lazić, Nebojša Lazić, oglasio se na svom Instagram profilu nakon sahrane svoje ćerke. 

Andrijanin otac je podelio sliku sa groblja na kojoj se vidi beli kovčeg i emotivnim rečima se javno oprostio od ćerke. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Jedno je sigurno, vreme koje smo proveli s njom uvek ćemo pamtiti. Putuj advokatiću i neka te anđeli čuvaju – napisao je Andrijanin otac.

Podsetimo, Andrijana je tragično nastradala 10. januara kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. 

Foto: Instagram

 

Ona je danas sahranjena u rodnom mestu, Velinom selu. Sahrani su prisustvovali njeni roditelji, braća, komšije, prijatelji, kolege, ali i drugarice. Opelo je služilo šestoro sveštenika.


Stanija uhvaćena na remontu! Sprema se za ulazak u

sledeća vest

TV

Ponovni pokušaj realizacije ustaškog projekta! Hrvati prave lažnu pravoslavnu crkvu! (VIDEO) Srbija najveća ekonomija na zapadnom delu Balkana! Predsednik Aleksandar Vučić u subotu predstavlja razvojni plan za našu zemlju! Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Live TV

Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Pakistan je pokrenuo raketne napade na teritoriju susednog Irana, dva dana nakon što je Teheran gađao ciljeve u toj zemlji. Ubijeno je desetoro ljudi, od toga četvoro dece i tri žene. Ovime su Pakistan i Iran dodatno zaoštrili već napetu situaciju na Bliskom istoku i definitivmo proširili sukob. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i Srboljub Peović iz Instituta za evropske medije.

Đilas sve nervozniji jer niko nije naseo na priču o pokradenim izborima! Rističević: Oni bi otpisali i Kosovo i Republiku Srpsku samo da dođu na vlast! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst