Alina Kabajeva, navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, vodila je festival gimnastike. Bilo je to njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je Rusija napala Ukrajinu.

Zlatna olimpijka pozirala je s devojčicama, odevena u ružičastu haljinu na preklop sa belim cvetićima. Za to vreme svirale su rodoljubive pesme, a oko njih nalazio se ispisani simbol Z, prenosi Index.

Na festivalu je snimljena i emisija, koja će se emitovati 8. maja.

S obzirom na to da su zapadni mediji pisali da se Alina skriva u Švajcarskoj ili u sibirskom nuklearnom bunkeru, očigledno je da se ovim njenim pojavljivanjem želela poslati poruka da deli sudbinu svojih sunarodnika.

„Ova proslava nije samo za celu zemlju, ovo je praznik za svaku porodicu. Svaka porodica ima svoju ratnu priču. I ne smemo je zaboraviti, već je prenositi s kolena na koleno“, rekla je.

Ranije se Alina pojavila na treningu juniorske ekipe u ritmičkoj gimnastici.

alina-kabajeva-2
Foto: Profimedia

Strani mediji poput Daily Maila zbog novih fotografija nagađaju da je Alina bila na botoksu i filerima. O Alininom pojavljivanju u javnosti pisao je i ruski Cosmopolitan.

Objavili su članak pod naslovom „Nova fotografija Aline Kabajeve: Obožavatelji je nisu prepoznali“. Oni su, ne spominjući Putina, napisali da je Alina „jedna od najmisterioznijih i tajnovitijih žena u Rusiji“.

„Nešto se zaista promenilo na njenom licu… Legendarna sportistkinja bila je mnogo lepša. Smešno je što je neki obožavatelji na ovoj fotografiji nisu prepoznali“, piše o njoj ruski Cosmopolitan.

Putin svoju ljubavnicu i njihova 4 deteta krije u dvorcu u Švajcarskoj (VIDEO)

Original Article