Gosti emisije „Život kao takav“ bili su novinarka Vesna da Vinča, modni dizajner Bata Spasojević i srpski kreator i dizajner Saša Milojković.

Gosti su između ostalog prokomentarisali i stil najvećih svetskih državnika, među kojima se nalazi i ruski predsednik Vladimir Putin.

Foto: printscreen/Život kao takav

 

Putin ima puno stila. Nosi savršena odela, ima veliki broj kravata, uvek su drugačije, ali savršene. Ili su na tufne ili jednostavne. Uvek prilagodi garderobu prema situaciji, Poznaje modni bonton – rekao je Bata.

Vesna je između stila bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, bez mnogo razmišljanja izabrala Vučića.

Foto: printscreen/Život kao takav

 

Vučić je adekvatno obučen za sve moguće situacije. Vrhuski je stilizovan – rekla je ona i prokomentarisala i prvu damu Srbije:

Tamaru Vučić posmatram dugo vremena. Cenim to što nikada nije nosila tuđe brendove. Gde god da ide nosi komade naših dizajnera. Ona je mnogo više od obične prve dame – rekla je ona i izdvojila još dva bivša svetska lidera:

Nelson Mandela je nosio je košulje koje su podsećale na Afriku. On je rekao: „Ja sam persona koja mora da afirmiše Afriku“, zato je nosio te modele. Tu je i Jaser Arafat. Nosio je crno belu maramu oko vrata i evo i danas ljudi to rade, kao i njegovi sledbenici.

Foto: printscreen/Život kao takav

 

Saša je birao između Putina i Vučića, međutim, nije dao konkretan odgovor, jer ih vidi kao potpuno različite muškarce.

Nažalost, daću diplomatski odgovor. Oni su potpuno drugačiji muškarci, ali je svaki moćan na svoj način.


Stručnjaci za modu u emisiji

sledeća vest

Originalni tekst