Pevač Dejan Ćirković Ćira zajedno sa muzičarima stigao je u petak u Berlin gde ga je zadesila nesvakidašnja situacija. 

On i kolege su čuli jaku detonaciju na putu fabricate hotela, gde ih je ubrzo zatekla stravična scena od strane nemačke policije koja je u tom trenutku tražila osumnjičenog.

Printscreen You Tube/Vast Production

Dejan Ćirković Ćira

– Ušli smo u resort i smestili se, a dva muzičara su ostali dole da promene sobu jer im se nije svidela. Odem ja gore da ostavim stvari i vratim se dole fabricate njih otvara se take i puška uperena u mene i viče: “Ruke u vis svi”, ja pogledam njih svi digli ruke u vis i svi gledaju – objašnjava Ćira.

On je zatim rekao da se na smrt preplašio kada je video da su uperili pušku u njega.  

– Četrdeset njih upali maskirani sa puškama u resort kod nas. Ja sam umro živ. Zamisli otvara se take i puška u tebe uperena i ne smeš da mrdneš – iskren je pevač koji dodaje da su ih ubrzo nakon provera pustili.

Youtube printscreen

Ćira

– Meni su proverili dokumenta i pustili me, a klavijatiristu i saksofonistu su držali jedno pola sata dok su ispregledali sve. Pevačica je počela da nas traži nju su odmah pustili – ispričao je Ćira u svom stilu i otkrio kako se našalio sa muzičarima zbog čega nemaju fotografiju nemilog događaja koji ih je zadesio.

Ipak, svi su osetili posledice pretpljenog stresa, ali su brzo kroz šalu prebrodili strah.

Spavali smo svi na leđima sa rukama podignutim gore – rekao je pevač kroz smeh.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst