AKTUELNO

Horoskop

PUN MESEC U RAKU ZA OVA 4 ZNAKA PRAVI HAOS: Pred njima su emotivne turbulencije

Izvor: Informer, Foto: Pixabay.com ||

Osim retrogradnog Merkura u Vodoliji, noćas, tačno u 12:48 časova stigao je pun Mesec u Raku koji će imati snažno dejstvo tokom čitavog dana

Pun Mesec je dovoljan da izazove emotivne promene, ali kako je ovaj u Raku, ne treba da se začudimo što će ljudi danas biti bez kontrole.

Pozivi, žalbe, nekontrolisane emocije, suze, bes, frustaracije…sve je to nešto što će se nakupiti svakome od nas, a pojedine znakove će pogoditi više nego ostale.

Pun Mesec biće okidač za pojačanu ljubomoru, jer će uhvatiti aspekat sa Plutonom iz Jarca. Isto tako emotivna stanja će se smenjivati od depresije do euforije.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Pun Mesec biće najteži za same Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage.

Sa druge strane, energiju punog Meseca mogu da iskoriste Ribe i Škorpije.

RAK – Kako ste vi znak kojem je lako da se rastuži, treba da se pripremite za emotivni rolerkoster. Pun Mesec odraziće se na vaše lične odluke i potrebe, pa ćete biti emotivno nestabilni. Nije isključeno da ste i pre 18. januara bili plačljivi jer je sve počelo da vam smeta. Suzdržite se nekontrolisanih odluka pod uticajem snažnih osećanja.

OVAN – Pun Mesec u Raku donosi vam porodične brige. Neko iz porodice će vam prebaciti da ne obraćate dovoljno pažnje na njega, pa treba da se pripremite za turbulencije. Ovo će biti snažan emotivan pritisak.

VAGA – Pun Mesec u Raku je težak za posao. Imaćete krizu na radnom mestu i svega će vam biti dosta. Verovatno ćete poželeti da promenite posao.

JARAC – Ovaj aspekat pogodiće vas na partnerskom nivou. Ukoliko ste u braku, imaćete krizu. Takođe, ako imate poslovno partnerstvo, odnosi će biti na testu. Neko će vršiti snažan pritisak na vas da donesete odluku koja vam ne odgovara.

Što se tiče Riba, pun Mesec može da vam donese zanimljivo poznanstvo na mestu javnog tipa. A za Škorpije je ovaj aspekat važan jer će promeniti pogled na život, ali i biće prilike za putovanje.

Horoskop

VEČERAS JE PRVI PUN MESEC U 2022. GODINI: Najviše utiče na ova 4 HOROSKOPSKA znaka, evo šta ih očekuje!

Extra

VUČJI PUN MESEC DONOSI NAM OGROMNE PROMENE: Blizanci će dobiti veliki novac, Devica ekstremno romantična, a ova dva znaka pretrpeće štetu

Horoskop

Blago li se njima! Ova 3 znaka u januaru čeka NAJVEĆA SREĆA

Extra

VEČERAS JE PUN MESEC! Pred spavanje treba da uradite JEDNU STVAR i novčanik će vam biti PUN!

Horoskop

JUN ĆE BITI MESEC BESKRAJNE SREĆE ZA OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA – Da li ste među njima?

Horoskop

ŠKORPIJA I LAV DA SE PRIPREME: Pun MESEC u BIKU donosti HAOS, ovo će vam totalno prodrmati život

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)