Aneli se danas požalila šta joj najviše smeta kod Janjuša, pa priznala da je okončala tu romansu.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš se svakodnevno svađaju, zbog čega često dolazi i do raskida. 

Njih dvoje su se nedavno izmirili i taman kada su svi pomislili da ponovo cvetaju ruže u njihovom odnosu, došlo je do preokreta. Aneli se danas požalila kod Drveta mudrosti kako ne može više da podnese ponašanje bivšeg košarkaša, zbog čega je odlučila da stavi tačku na taj odnos. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Mene jako boli kada on mene osuđuje i kada mi govori da sam ja folirant. Dosta mi je da dokazujem ljubav njemu. Naša ljubav jeste istinita, ali ako se ovako nastavi ja ne znam, ja sa njim planiram život, a onda se zapitam da li će takav biti napolju. Ja neću da se inatim, ali neću sada da ja idem kod njega, neka on dođe kod mene. Ja nemam više snage, iskrena ću biti, a da li će se nešto promeniti ne znam – rekla je Aneli, a potom otkrila zbog čega misli da je Janjušević nepoverljiv.

Foto: Youtube printscreen

 

– Ja njega volim, ali ne osećam tu njegovu ljubav. Ja ništa ne radim, sama pijem kafu, ne pričam ni sa kim, ali i dalje ne znam što je nepoverljiv, nema razloga za tim. Gubim snagu za tim, ja stalno njega molim za sve. On je navikao da ja uvek popustim. Ja njega volim, ali on nije ispravan prema meni. Ja imam dete sa kojim ću da živim, neću da se šetam sa njom. On ima taj težak karakter – rekla je Aneli.

Ahmićeva je zatim istakla da njih dvoje više neće biti zajedno jer ne može da trpi kako se on ponaša. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Najviše mu zameram kada su neke rasprave, on je meni branio da se branim od ljudi, sve sam to radila zbog njega. On meni napravi problem kako se izražavam, on meni zamera sve, ispred svih kreće da mi govori to, pa me ponižava, pa ulazimo u svađu. On mene brani od nekih ljudi i povređuje me time kada se ja loše izrazim, on me iznapu*ava na najgore, govori da sam folirant. Napada me, a onda ustane Maja i kreće da govori kako je on u pravu što me kanali, ja hoću stabilnog muškarca. Ja njemu nikada nisam mogla išta da kažem, on mi ne da, stalno me prekida. On ako ne promeni neke stvari, da mi dopusti da pričamo normalno, on i ja nećemo biti zajedno, ne mogu na silu više – rekla je Ahmićeva.

sledeća vest

Izbori 2024

Dačić: Na beogradskim izborima zajedno sa SNS

Izbori 2024

Dačić: Na beogradskim izborima zajedno sa SNS

Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da je Gradski odbor SPS u Beogradu danas jednoglasno doneo odluku o zajedničkom nastupu sa Srpskom naprednom strankom na beogradskim izborima.

Socijalisti preko Đilasovih medija ucenjuju Vučića! Traže 5 ministarstava i BIA Tajkun progovorio i potvrdio da hoće nasilje! Đilas: Izbora u Beogradu 2. juna neće biti! Orlić: Đilas sa svojim uposlenicima bezočno laže!

Izbori 2024

Orlić: Đilas sa svojim uposlenicima bezočno laže!

Žuti tajkun Đilas pokazao je danas zašto se tačno bivši režim, poput muva bez glave, sveo na obično mahnitanje, koprcanje u sopstvenim lažima, krađe toalet-papira u Skupštini i druge nervne slomove: zato što ih u delovanju „strateški“ vodi – Đilasova lična unezverenost.

Bulatović: Đilas pobrkao lončiće, narod ga neće!

Originalni tekst