U Sarajevu je u večernjim satima došlo do pucnjave u Paromlinskoj ulici na broju 34.

ПУЦЊАВА У САРАЈЕВУ: Изрешетан ауто Тиктокера, он изјавио - Мислио сам да се чују петарде (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub/dnevniavaz

Tragovi metaka se vide na jednom od automobila. Sa pripadnicima MUP-a KS se nalazi i Amir Pašić Faćo, zato što se sumnja se da je na njega neko pucao.

Kako je ispričao jedan od očevidaca iz kotlarnice je čuo pucnjavu.

– Mislio sam da su u pitanju petarde. Čuo sam četiri ili pet pucnjeva – rekao nam je.

– I mi imamo informaciju da je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane NN lica. Nema povređenih osoba. Do pucnjave je došlo u Paromlinskoj ulici – rekli su iz Dežurnog operativnog cemtra MUP-a KS.

Amir Pašić Faćo je od ranije poznat policiji. On je nedavno uhapšen jer je putem TikToka pretio Tinu Begtaševiću, sudiji Općinskog suda u Sarajevu.

(Avaz)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst