Nedeljnik

Danas oko 20.10 sati u naselju Capraške poljane u Sisku, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je povređeno više osoba, a jedna je osoba smrtno stradala javlja policija, prenosi N1 Hrvatska.

Osmero pacijenata kolima Hitne pomoći prevezeno je u sisačku bolnicu. Nisu svi ranjeni od vatrenog oružja, saznaje Večernji list.

Prevezeni u bolnicu imaju prostrelne rane na glavi, stomaku, rukama i nogama. Hitna je potvrdila da je jedna osoba mrtva.

Među osmero prevezenih u bolnicu nema dece. Jedna je osoba u bolnicu prevezena iz razloga jer je u kući bila na respiratoru a nestalo je struje.

Policija i dalje blokira pristup, dok traje potraga za počiniteljem, a nad delom Siska nadvio se dim zbog zapaljena tri objekta blizu mesta zločina.

Specijalci su blokirali celo područje na kome se desio ovaj incident i pristup nije moguć. “U ovom trenutku policija traga za počiniteljem i sprovodi se kriminalističko istraživanje. U toku je i gašenje požara na tri objekta koji je povezan s ovim događajem. Mesto događaja se obezbeđuje”, objavila je policija.

Originalni tekst