Pevačica Slavica Ćukteraš proteklih dana u centru je skandala jer je najpre ona prijavila bivšeg supruga Vladu Avramova zbog pretećih poruka, a potom i on nju. Ona se sinoć pojavila na jednom događaju na kojem je i nastupila i to u veoma provokativnom izdanju.

Ipak, Slavica nije želela da daje izjave za medije, već je, čim je stigla, otišla na binu, koju je delila sa kolegom Branislavom Mojićevićem.

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, bivši muž pevačice Slavice Ćukteraš, Vlada Avramov saslušan je u policiji, nakon što ga je pevačica prijavila zbog pretnji.

Prema odluci Osnovnog suda u Novom Sadu i Slavici Ćukteraš i njenom bivšem suprugu Vladimiru Avramovu do 26. jula ove godine zabranjeno je da je komuniciraju i prilaze jedno drugom.

Foto: printscreen/Instagram

 

Slavica je navela da je u ranijem periodu trpela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

Foto: ATA Images

Bane Mojićević i Slavica Ćukteraš

U trenutku prijave Vladimir nije bio u Srbiji, pa je u subotu u pratnji advokata saslušan u policiji. Tada je takođe prijavio svoju bivšu suprugu za pretnje putem poruka.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Pevača pokrali na pumpi, a potom upao u goru nevolju! Joca Stefanović ostao bez para, pa stao na naplatnu rampu!

sledeća vest

Originalni tekst