Kao bomba u medijima je odjeknula vest da je poznati voditelj Ognjen Amidžić u vezi sa svojom koleginicom, Minom Naumović, koja se pojavljuje u njegovoj emisiju u jednom segmentu koji se naziva “Pazi, Mina”, gde gostima postavlja raznorazna škakljiva pitanja.

Youtube printscreen/AmiG Notify

Ognjen Amidžić

Ubrzo nakon toga se oglasio Ognjen koji je priznao da su zajedno, ali nije želeo da otkriva detalje veze jer kako kaže, privatnost žele da zadrže za sebe. 

S obzirom da se svakog utorka uveče emituje Ognjenova emisija “AmiG Notify”, sinoć je bilo prvo javno pojavljivanje Ognjena i Mine od kako se saznalo da su zajedno. 

Youtube printscreen/AmiG Notify

Ognjen i Mina u emisiji

Njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica, a kada god bi se pogledali, Naumovićeva bi se nasmejala i spustila pogled ka pitanjima koja je držala u ruci. 

Youtube printscreen/AmiG Notify

Mina Naumović

Podsetimo, Mina je rodom iz Novog Sada, a spekuliše se da se voditeljka već uselila kod Amidžića, a da par navodno izbegava restorane po Beogradu kako ne bi bili izloženi radoznalim pogledima. Zbog toga vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima.

Priča se i da je Ognjen upoznao Minu dok je bio u braku sa Danijelom, a smuvali su se dva meseca nakon njihovog razvoda.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst