Otkako su se u medijima pojavile priče da je u vezi sa dečkom koji izdržava zatvorsku kaznu, naslednica poznatog estradnog para izbegavala je pojavljivanja u javnosti – sve do sinoć.

Nina Đogani, ćerka Gagija i Anabele poslednjih nedelja bila je u centru medijske pažnje zbog slika ispred Centralnog zatvora gde je, kako su navodili mediji, išla u posetu dečku.

Otad se nije pojavljivala u javnosti, a sinoć je sa majkom i sestrom Lunom uslikana u Šimanovcima, na snimanju emisije „Amidži šou“.

Dok su Atijasova i njena sestra pozirale nasmejane i doterane, Nina je sve vreme, vidno neraspoložena, skrivala svoje lice.

Inače, akonto pisanja o Nini Đogani, sinoć se prvi put oglasila i Anabela Atijas.

Ne bih volela da mi se deca osećaju loše i da se takve stvari dešavaju. Ne pogađa me kao ranije jer prosto ne treba pridavati pažnju, treba ignorisati. Ljudi će uvek verovati u ono što žele, sve i da im pokažeš istinu – istakla je Anabela.

Foto: ATAIMAGES

 

Naučile smo na našim greškama da ne pričamo o drugim ljudima koji se ne eksponiraju. Nina nije javna ličnost, već naša ćerka i sestra ali kada bude javna ličnost onda će moći sama da odgovori na sve to – rekla je Anabela za Blic.


Sraman tekst polupismenih ustaša: Tvrde da je Breskvica optuživana za genocid i nacionalizam

sledeća vest

Originalni tekst