JAVNOST već danima intrigira napad Nikole Petkovića na istaknutog košarkaškog reprezentativca Nemanju Bjelicu, posebno što se sve dešavalo u dečijoj igraonici.

ПРВО ОГЛАШАВАЊЕ НЕМАЊЕ БЈЕЛИЦЕ: Након инцидента послао поруку преко адвоката

Foto: Nebojsa Parausic

Javnost je videla snimke, čula je Petkovića više puta, a sada smo prvi put dobili i drugu stranu.

U pitanju je saopštenje koje je medijima poslao njegov advokat:

– Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3. 2. 2024. godine u dečjoj igraonici obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju.

Podsetimo, ranije se oglasio bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković:

– Obraćam se povodom laži koje su pisane prethodnog dana, ali nikome ne zameram jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče!

Foto arhiva VN

N.B. nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela.

N.B. je poslednja 3/4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene a ja njega nikada i nigde spominjao nisam.

U svojoj odbrani imam mnostvo njegovih poruka u kojima mene vređa bez ikakvog osnova.

Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom.

Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko.

Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima.

Kao i izjavu advokatice N.B. da će me uništiti 🙂

Hvala Puno!

Nikola Petković 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst