Sinoć je Srbija izabrala predstavnika za „Evroviziju“, a među članovima žirija su bili Žika Zana, Ivana Rašić (Sajsi MC), Dejan Petrović, Aleksandra Sedlar i predsednicu žirija Mariju Šerifović, koja je i 2007. godine dovela Evroviziju u Srbiju.

U finalu popularnog muzičkog takmičenja nadmetalo se 16 numera. Konkurencija je bila jaka, tako da je i glasanja bilo neizvesno. Teya Dora je odnela pobedu sa 22 boda, a odmah iza nje je bila Breskvica sa 17, dok je treće mesto zauzela Zorja sa pesmom „Lik u ogledalo“, sa takođe 17 bodova.

Nakon samog finala nastao je haos na društvenim mrežama. Naime, popularna reperka doživljava pravi linč na društvenim mrežama zbog toga što ni jedan bod nije dala Breskvici za pesmu „Gnezdo orlovo“.

Tim povodom se oglasila i njena kolegenica Mimi Mercedes, koja je indirektno osudila njen postupak, te dodala da uopšte nije profesionalna.

treba da glasa ko kako hoce ali ovo likovanje je u najmanju ruku neprofesionalno. slavili bi te na tviteru i bez toga https://t.co/BVkRo7MAPp — mimimercedez (@upotpisumilena) March 2, 2024

MC Sajsi se još nije oglašavala na ova podbadanja, ali je sinoć odmah nakon završetka „Pesme za Evroviziju“, okačila stori na kome je čestitala pobednici Teya Dori.

– Došla sam da gasam. Čestitke Teya Dori, kao i svakom takmičaru koji je izašao na binu – napisala je popularna reperka.

Prvo oglašavanje Teya Dore nakon pobede na PZE:

sledeća vest

Originalni tekst