Luna i njen suprug Marko Miljković će dobiti još jedno dete.

Instagram/printskrin

Luna Đogani i Marko Miljković

Njihova ćerka Mia je bila presrećna kada su iz kutije izleteli roze baloni koji su značili da dobija sestru, a Đoganijeva je ovaj trenutak objavila na društvenoj mreži Instagram.

Printscreen/Instagram

Objava Lune Đogani

Moja ljubav dobija sestru, svog najboljeg prijatelja za ceo život, da se prate kroz život i čuvaju! Toliko sam želela da znaš šta znači imati seku ili batu i da nikada, ali nikada, ne budeš sama! Mia, buduća starija sestra! – napisala je Đoganijeva u opisu objave.

Printscreen/Instagram

Objava Lune Đogani

Podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković već imaju ćerkicu Miu, a nedavno se nagađalo da se razvode zbog toga što se Miljković nije pojavio na rođendanu svoje žene.

Zaista je sve kako treba, ništa se nije desilo. Da se ponavljam kao papagaj, da pričam jedno te isto u krug… Dosadna sam i sebi i drugima. Da je bilo šta bilo, ljudi bi znali. Sve je gorgeous, sve je u najboljem redu. Glupe teorije, glupe priče, to je sve što mogu da kažem na tu temu – objasnila je Luna nakon glasina o razvodu.

Anabela Atijas, pevačica i Lunina majka, takođe se oglasila na Instagramu, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst