Suprugu pjevača Slobe Radanovića, Jelenu Radanović, tokom jučerašnjeg dana ispred kuće u kojoj živi fizički je napao bivši suprug!

Zbog povreda koje je zadobila, Jelena je sinoć završila u Urgentnom centru. Njoj je stopalo u zavojima i na rukama ima masnice, piše “Telegraf”.

Jelena je u Urgentni došla u pratnji trudne sestre i dva momka iz obezbjeđenja, a u bolnici se zadržala čak tri sata.

Radanovićeva supruga se potom oglasila na Instagramu, gde je otkrila kako je došlo do incidenta, kao i to da već godinama vodi borbu sa suprugom.

-Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam po sudovima, na kojima pokušava da izbjegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživjela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše djece je dijelom finansijska i najviše se odnosi na Naumovo liječenje. Pošto su naša djeca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je i emotivno i finansijski – započela je Jelena, pa nastavila:

-Zaista ne mogu da prepričavam šta se danas detaljno desilo… Ali upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije nanio on!!! Povrede mi jeste nanio on!!! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dijete u kola, i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on! Na sudu može da laže da nema ništa tako što sve prebaci na nekog drugog. U policiju može da me prijavljuje vječno, oni uvijek moraju da naprave zapisnik na osnovu njegove priče. Kada centru za socijalni rad kaže bilo šta što nije afirmativno za jednu majku, oni to moraju da provjere. A danas pokušava da se sakrije iza svoje djevojke!

-I za kraj da kažem da sam sama kriva, niste mi ga vi birali, ja sam… Čovjek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara, i psihički uništava… jer nema šanse da odem od miliona, naročito sa djetetom koje ima posebne potrebe. Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu… Zato me je bog nagradio Slobom… Laku noć – završila je Jelena.

Originalni tekst