Objavio sliku brata i uputio mu reči koje lede krv u žilama!

Nakon što je hitno izveden iz „Elite“ zbog smrti rođenog brata Mihaila, Marko Janjušević Janjuš oglasio se na društvenoj mreži Instagram potresnom porukom koja ledi krv u žilama.

Naime, Janjuš je objavio sliku svog pokojnog brata koji je danas oduzeo sebi život i uputio mu poslednje reči.

– Joj, brate moj… Joj, brate moj – napisao je Janjušević uz emotikone srca, očigledno potresen zbog tragedija koja je zadesila njegovu porodicu.

Foto: Instagram/printskrin

 


Vesti

Još jedna masna laž Dragana Đilasa! Lazović ga demantovao i priznao da su huligani njihovi Tajkunski mediji na aparatima! I oni su morali da priznaju: Manje je ljudi, to je definitivno! (VIDEO) I tako u krug! Brnabić o ludilu opozicije: Večeras idu do policije da traže oslobađanje Ovaj ološ želi da Srbija bude spaljena! Belosvetski hoštapleri otvoreno najavljuju najgori scenario!

JEZIV PLAN

Ovaj ološ želi da Srbija bude spaljena! Belosvetski hoštapleri otvoreno najavljuju najgori scenario!

Zloslutna upozorenja da se u Srbiji sprema pokušaj novog evropskog Majdana (kada je u Ukrajini, u zapadnoj režiji svrgnuta legalno izabrana vlast) izgledaju sve realističnije nakon što su pristalice Srbije protiv nasilja nasilno pokušale da upadnu u Skupštinu grada. Kamenice, motke i baklje s kojima su demonstranti napali policiju, međutim, nisu zadovoljile brojne zapadne prijatelje srpske opozicije, pa neki od njih i otvoreno pozivaju na dalju eskalaciju i doslovno traže Majdan u Beogradu, navodi u velikoj analizi RT Balkan.

Dodeljena priznanja

Društvo

Dodeljena priznanja „Žene u nauci“ za 2023. godinu

Dobitnice Nacionalnih priznanja „Za žene u nauci“ za 2023. godinu su Ana S. Dobrota, Isidora Kešelj i Milica Radaković, a nagrade im je dodelila ministarka nauke, tehnolooškog razvoja i inovacija Jelena Begović, koja je istakla da je za 13 godina nagrađeno 38 žena u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara.

Originalni tekst