Večeras se popularna pevačica Ilda Šaulić obratila medijima pred svoj iščekivani nastup za doček Nove godine, koji će se održati u jednom od najprestižnijih beogradskih luksuznih hotela.

Ilda, naslednica muzičke dinastije Šaulić, sa osmehom na licu izrazila je svoje uzbuđenje pred nastup koji će održati u posebnoj atmosferi ovog glamuroznog hotela. 

Kakva je bila 2023. godina?

– Bila je dobra i radna, bilo je dosta putovanja. Konačno sam završila i pesmu na kojoj sam radila više od godinu dana i nju ćemo moći u 2024. godini da slušamo. Bilo je i malo tužnih trenutaka, ali da kažemo da je mnogo više bilo lepih.

Koji biste to trenutak izdvojili?

– Bilo je mnogo lepog druženja i divnih nastupa. Za mene je najlepših je to što sam zaokružila te tatine pesme. Ja se nadam da ćemo početi da ih radimo u februaru. Ja bih volela da bude prva pesma u ferbruaru, koja je za mene simboličan mesec.

Koliko ti je emotivno bilo teško da snimaš ponovo Šabanove pesme?

– Suze nisu izostale, bilo je emotivno. Videćete, pesme su potpuno drugačije i to je ono što sam želela da postignem.

Večeras je došao Mihajlo sa suprugom, da li će i tvoj muž biti prisutan?

– Suprug je tu i mama i ćerkica. Porodica je na okupu večeras, što mi je izuzetno drago da mogu da pevam u Beogradu večeras. 

Njen nastup večeras će obuhvatiti raznovrsne muzičke žanrove, od tradicionalnih narodnih pesama do modernih hitova, stvarajući tako nezaboravno iskustvo za sve prisutne. 

Beogradski luksuzni hotel, kao domaćin ovog spektakularnog dočeka Nove godine, obećava vrhunsku uslugu i nezaboravnu atmosferu. Gosti će imati priliku da uživaju u elegantnom ambijentu, vrhunskoj hrani i bogatom muzičkom programu koji će doprineti čaroliji ovog posebnog trenutka.

Na nastup je došao i njen brat Mihajlo Šaulić kako bi sa sestrom ušao u novu 2024. godinu.


sledeća vest

Sport

Novak, pa Piksijevi i Karijevi

Ostali sportovi

Novak, pa Piksijevi i Karijevi „orlovi“… Siti, Real, Ferštapen! Ovi događaji su obeležili sportsku 2023! (VIDEO)

Godina koja je na izmaku, donela nam je dosta zanimljivih sportskih događaja, fudbal, tenis i košarka bili su u prvom planu, ali nikako ne smemo da zaboravimo ni zlatnu Ivanu Španović, koja je postala šampion sveta, zatim odlične igre srpskih odbojkašica i finala Evropskog prv enstva, kao ni dominaciju Maksa Ferštapena u Formuli 1.

Nestvarne scene u Pertu! Novak i Olga dočekali Novu godinu na terenu - Usledilo odbrojavanje (VIDEO) Svi se pitaju ostaje li u Zvezdi, a on uživa sa suprugom! Neslavno! Rafael Nadal se vratio na teren i izgubio! Velika tragedija! Poznati atletičar i učesnik Olimpijskih igara pronađen mrtav!

Originalni tekst