Finalista 17. sezone „Zvezda Granda“, Sidik Šabanović ugostio je ekipu Granda u svojoj porodičnoj kući u Visokom, gdje živi sa roditeljima i suprugom Eminom.

Kako kažu, ljubav je planula već na prvi pogled, a Sidik je za Grand otkrio kako ga je Emina osvojila.

Pjevačevaljepša polovina je prvi put pred kamerama govorila o njihovoj ljubavi, zajedničkom životu i roditeljstvu.

– Ja sam se ranije šalio da ću oženiti onu koja voli i zna sa kravama, srce je na kraju odlučilo. Ona mi je brzo prirasla srcu, sve se odigralo u mjesec ili dva i evo sad smo već dugo zajedno- otkrio je za Grand, a njegova ljepša polovina je otkrila detalje njihovog poznanstva.

– Kad zapjevam ili kad pustim muziku, sin se odmah umiri, vidim da okicama traži. I moram da vam priznam da ne pomažem ženi oko malog, ona sve radi i brine se za njega. Ja sam tu da ga zagrlim, poljubim i ispričam s njim- priznao je Sidik, a supruga je otkrila koliko joj teško padaju njegova snimanja u Grandu.

Sidik često svog nasljednika uspava pjesmom, ali i ostale članove porodice.

– Kad ode na snimanja ja mu kažem samo da javi je li prošao. Bilo mi je baš teško kada sam bila u bolnici, ali i sad kad je sin tu s nama, teže mi je kad krene od kuće, ali sve to prođe– dodala je Emina za koju suprug tvrdi da je izvrsna domaćica.

Na pitanje da li ima ljubomore u njihovom braku, Emina je odgovorila:

– Nema, jer mu vjerujem, nemamo problema sa njegovim poslom. Putovanja su veći problem njemu, ja sam na to navikla, pogotovo kad se mora rastati od sina.

Za sve đakonije koje su dočekale ekipu Granda na stolu, bila je zadužena upravo ona.

– Ona je prvenstveno dobar čovjek, a onda i dobra domaćica i dobra majka. Pritom je i dobar radnik, prihvatila je sve ono što ja radim i ništa joj nije teško, a to je danas rijetkost. Vidite na stolu kakve ljepote sprema, ali trudim se da što manje konzumiram. Teško mi je da smršam, ali se nadam da ću uspjeti zbog zdravlja- kaže Sidik.

(Express / Pressmediabih)

Originalni tekst