Kao jedini muškarac koji je uspio da se plasira u top šest, a zatim i u superinale „Zvezda Granda“, Miki Sekulovski osvojio je drugo mjesto u velikom finalu, a za naš portal podijelio je prve utiske nakon završetka takmičenja.

Roker iz tima Cece Ražnatović otkrio je da li je očekivao da će dogurati tako daleko kada se prijavio za šou.

– Nisam očekivao. Bio sam zadovoljan i s tim što sam došao u finale, ali zahvajujem se svima ovom prilikom što ste glasali za mene. Prezadovoljan sam i spremam vam nove projekte– rekao je Sekulovski koji je nakon proglašenja da je u trci za pobjedu jedva obuzdao emocije na sceni.

– Nisam očekivao da ću da dođem do superfinala, bilo je stresno i nevjerovatno, ali pregurao sam i zadnju pjesmu– kaže pjevač.

Iako vlada mišljenje da publika više glasa za izvođače narodne muzike, Mikijev uspijeh uvjerio nas je u suprotno, o čemu je progovorio i talentovani Makedonac.

– Nisam vjerovao. Ja se izdvajam od svih jer pjevam rok i pop i bilo mi je čudno što ljudi prihvataju vrstu muzike koju ja slušam i pjevam, ali istovremeno mi je drago što kažu da im se sviđa sve i to što su glasali– iskren je za Grand.

Miki je priznao da mu je posebno drago jer je pobjeda ostala u njegovom timu.

– Kada je ostalo nas troje nisam znao ko će da pobijedi, ali drago mi je zbog Šejle jer je ona jedan od najboljih, ako ne i najbolji vokal u ovom takmičenju, i što je iz mog tima– objašnjava Sekulovski.

Zanimalo nas je i da li je razgovarao sa Cecom o nastavku saradnje.

– Pričali smo i nastaviću saradnju sa njom. Možda se desi neki duet, meni će biti vrlo drago da se uradi nešto sa mojim i njenim pjevanjem i ako prihvati biće mi drago– otkrio je Miki.

(Express / Grand.nova)

Originalni tekst