„Kralj meraka“ prvi put je stao pred kamere nakon što je poput bombe odjeknula vest o njegovom i Melininom razvodu!

Jedan od najpoznatijih estradnih parova, Haris i Melina Džinović, razilazi se nakon 22 godine zajedničkog života.

Folker se tim povodom dosad nije oglašavao, a sada je prvi put progovorio o krahu braka.

– Čujem i vidim šta se piše o meni, ne želim da dajem izjave. Sad da me pitaš za intimne stvari nema smisla. Ništa me ne pogađa, ništa od toga nije istina. Zvali su me za izjave, nisam hteo da dajem. Ne razgovaram sa decom o tome, pitajte sve one koji su članovi porodice. Ne razgovaram sa njima o situaciji, znaju oni šta se dešava, pitajte Melinu, ja ne znam ništa – rekao je Haris.

Haris je govorio i o ćerki Đini koja je sve više prisutna u medijima.

Ne smeta mi što je Đina lepa, ja se ne mešam, ne savetujem, može doći do sudara mišljenja. O društvenim mrežama ne želim da znam, nisam upućen. To prepuštam njoj, ona zna šta radi. Ako joj dobro ide, onda je uspešna. Ako je odlučila, što da ne bude u javnosti. Sin Kan nekad dođe na nastup, kako im padne na pamet. Ne znam šta je u njihovoj glavi za moje nastupe – rekao je on.

Dobre i loše uspomene ostavljam iza leđa, od prošlosti nema ništa. Niti može da se promeni nešto. I da se kajem i da se radujem to ne pomaže. Na budućnost gledam otvorenih očiju, nemam negativnih aspekata, gledam da iskoristim sve momente u životu koji mi se pružaju – rekao je Haris Džinović u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.


Tamara Đurić

sledeća vest

Originalni tekst