Nedavno je Đorđe David doživeo stravičnu nesreću koja se dogodila u Severnoj Makedoniji, gde je roker usmrtio jednu žensku osobu. Sada su se pojavile prve fotografije pevačevog smrskanog automobila.

Naime, Đorđe David je nakon saobraćajne nezgode boravio par dana u Makedoniji, sve dok se celokupna istraga nije završila. Pošto je oslobođen krivice, roker se vratio u Srbiju nakon čega je održao pre konferenciju povodom tragičnog događaja i tom prilikom ispričao sve detalje kobne noći. 

Automobil kojim je upravljao Đorđe David stigao je sada u Srbiju. Na fotografijama možemo videti da je vozilo potpuno uništeno.

Podsetimo, roker je imao dug razgovor sa čovekom nesrećne žene koju je udario. Kaže da mu je to bilo od velikog značaja.

– Ja sam se susreo sa čovekom čija je supruga stradala u toj saobraćajnoj nesreći. Razgovor koji sam sa njim vodio je krajnje ljudski, normalan, krajnje očinski. I on je otac ženskog deteta i ja sam, to mi je bilo veoma važno da skinem ogroman teret sa svog srca jer sam znao da on želi da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom. Mislim da je to očistilo neke oblake u glavi. Jako mi je važno da je čovek svestan cele situacije. Ja sam u tom trenutku postupio najbolje moguće – rekao je roker.

– Nisam ga lično pozvao, iako sam telefon imao, zamolio sam advokata Viktora koji je našao način da do njega dođe. Seli smo na javno mesto, jedan prekoputa drugog. To je veoma emotivan razgovor koji je trajao 45 minuta, to nikada neću zaboraviti. Do te mere mi je važno kao i rođenje mog deteta, prvi poljubac, prvi koncert i slično – rekao je Đorđe David.


Stefan Karić doveo devojku na suđenje sa Šavijom: Nataša čekala sama ispred suda

sledeća vest

Originalni tekst