Nedavno je završena sedamaesta sezona „Zvijezda Granda“ u kojoj je trijumfovala Šejla Zonić, a prvi pobjednik u istoriji takmičenja, Bane Mojićević prokomentarisao je ovogodišnje finale i uputio važnu poruku svim finalistima.

Bane je za Grand istakao da ove godine nije gledao veliko finale jer je radio, ali da je na društvenim mrežama ispratio dešavanja iz finalne noći.

Pobjednici Šejli Zonić uputio je čestitke za pobjedu i maestralne nastupe kroz takmičenje, a zatim kao neko ko je trijumfovao u prvoj sezoni, svim finalistima dao savjet zlata vrijedan.

–Najvažnije je da sad vrijedno rade, da njeguju svoju autentičnost, da napreduju pjevački i kao osobe, da imaju profesionalan odnos prema poslu i okruženju i da strpljivo čekaju svoju priliku za uspjeh– rekao je Bane za Grand i dodao da je i sam uvidio koliko je to teško.

–U današnje vrijeme je jako veliki izazov biti svoj, nezavistan i ne prihvatati mišljenje i ukus većine, naravno ako želiš da postigneš komercijalni uspjeh-dodao je nekadašnji pobjednik.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da će se prva postava „Zvijezda Granda“ okupiti poslije dvadeset godina, a Bane je to kroz osmijeh i vrlo emotivno prokomentarisao.

-Bilo bi to jako lijepo. Ništa konkretno još nismo organizovali. Ako to toga dođe, svakako će mi biti drago i vama ću prvo javiti- istakao je prvi pobjednik „Zvijezda Granda“, a na konstataciju novinara da će Tanja Savić pozvati sve finaliste prve sezona da budu gosti na njenom koncertu u Areni, odgovorio je:

–I to bi bilo lepo. Ne znam kakav joj je plan.

(Express / Grand.nova)

Originalni tekst