Nataša Belvalac je imala samo 17 godina kada je bila u vezi sa dečkom iz Novog Sada, ali velika tragedija je tu ljubav prekinula.

Još u to vreme, Nataša je znala da je muzika njen život i da će se time baviti, dok je njen tadašnji dečko studirao arhitekturu.

Ceo Novi Sad ih je poznavao, često su na motoru obilazili grad. Nažalost, strast prema ljutoj mašini ga je koštala života. Da zlo bude veće, tragedija se dogodila samo nekoliko desetina metara od mesta gde se nalazi kafana Danila Ikodinovića „Tako je suđeno“.

Iako u to vreme više nisu bili u vezi, a Nataša je uveliko snimala svoj prvi album, vrlo teško je podnela gubitak. Rana je zarasla ali – ožiljak ostaje. Posvetila mu je i jednu od svojih najlepših balada, „Miris“.

Foto: Informer

 

Očigledno da je bilo suđeno i da se Nataša kasnije zaljubi i uda za Ikodinovića, koji je isto bio zaljubljenik u motore. Umalo da Nataša doživi još jednu sličnu tragediju. Te  2008. godine Danilo je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu kada je pao sa motora i umalo ostao mrtav na licu mesta.

Posle fudbalera ljubi didžeja! Ovo je novi dečko Slavice Ćukteraš: Nakon burnog razvoda, pevačica je pronašla sreću pored njega

sledeća vest

Hronika

Stanje povređenih u stravičnoj nesreći u Leskovcu: Povređena šest tinejdžera

Hronika

Stanje povređenih u stravičnoj nesreći u Leskovcu: Povređena šest tinejdžera

U stravičnoj saobraćajnon nezgodi koja se dogodila u Leskovcu, kada je kobi sleteo sa puta, povređeno je devet osoba od kojih je pet tinejdžera. Povređeni su: V.Ć. (51), M.Ć. (19), M.S. (18), A.S.(20), L.S. (19), M.S. (19), L.Ć. (17), A.S. (14), R.S. (46)

Srbin i Nemac pokušali da opljačkaju Skinuo pločice sa jakni, pa pokušao da pobegne iz radnje: Uhapšen Srbin u Italiji Bežao policijskoj poteri, pa se zabio u autobus: Vozač iz Srbije uhapšen kod devojke u Berlinu Izboden i pretučen starac u Beogradu! Hitno prevezen u Urgentni centar

Originalni tekst