Dosadašnja urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević oglasila se povodom izbora njene naslednice na toj funkciji, Sandre Perović.

Na jučrašnjoj sednici Upravnog odbora Radio-televizije Srbije na mesto glavnog i odgovornog urednika Kulturno-umetničkog programa imenovan je Vladimir Kecmanović, dok glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa biće Sandra Perović.

Oliveri Kovačević, dosadašnjoj urednici, naime, istekao je mandat na ovoj funkciji, te ona nema pravo da se kandiduje ponovo.

Foto: ATAIMAGES

Sandra Perović, Olivera Kovačević

Ovim povodom, sada se oglasila i Kovačevićeva koja je istakla da joj je mandat ranije produžavan, te izrazila zavodoljstvo povodom nove urednice.

 Urednica sam Zabavnog programa RTS-a od 2015. Mandat mi je produžen 2019., a prema Statutu na toj funkciji urednici mogu da budu najviše dva mandata po četiri godine. Drago mi je što je Sandra Perović izabrana. Ima iskustvo, bila je i moja zamenica, i verujem da će dobro obavljati posao – ističe Olivera Kovačević za Blic.

Foto: ATAIMAGES

Olivera Kovačević


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst