Pevačica je kadrove sa tajnog krštenja objavila putem društvenih mreža, a nasledniku se obratila emotivnim rečima.

Marija Šerifović, juče je, 12. maja, u tajnosti krstila sina Marija, u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Novom Beogradu.

Pevačica je sina krstila u tajnosti, u prisustvu porodice i nekoliko najbližih ljudi, a nije slučajno što je odabrala da se ovaj sveti čin dogodi baš na Svetog Vasilija Ostroškog.

Sada je na mrežama objavila fotografiji sa krštenja i otkrila ko je bio kum malenom nasledniku. Na fotografiji se vidi kako kum drži Maria, ali i sveštenik koji je obavio ovaj divan čin.

– Juče smo slavili Vasilija Ostroskog, zatim moj prvi „Americki Mother’s day“, ali i krštenje mog malog plavookog mekanog pamuk princa. Postao si Božje dete i neka te Bog i Sveti Vasilije čuvaju od svakog zla, a ja cu tuge i ljudi – napisala je Marija.

Sveti Vasilije Ostroški je krsna slava njene porodice, oca Rajka, a Marija je pre krštenja putem svog Instagrama i podelila kadar iz doma, kojim je čestitala slavu.

Sandru Rešić napao migrant u centru grada: Pevačica napadaču slomila nos

sledeća vest

Zabava

YU grupa: Ikone jugoslovenskog roka zatvaraju ovogodišnji Belgrade Beer Fest! Најава 56. Мајске изложбе

Kultura

Најава 56. Мајске изложбе „Генеза“

56. Мајска изложба под слоганом Генеза представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

Snima se novi film o Rokiju Balboi! Pripreme su u toku, ovo su detalji

JOŠ Zabava VESTI

Originalni tekst