Influenser se oglasio povodom medijskog rata koji poslednjih nedelja vode Đorđe Ćulafić Džordži i Luka Bijelović Pljugica.

Đordži i Luka Bijelović Pljugica ratuju već neko vreme, a juče je, nakon što je pevač optužio repera da mu je ukrao pesmu, nekadašnji Desingeričin najbolji prijatelj uputio Ćulafiću teške reči.

Njegove uvrede podigle su veliku prašinu, a ovim povodom sada se oglasio i influenser, čiji nalog na TikToku glasi Vladica-tatica.

Tom prilikom, on nije štedeo reči za obojicu aktera, te dok je mladog muzičara nazvao talentovanim, suprotstavljenu stranu je okarakterisao kao „propalog“.

Ovaj video je za Džordžija i samo za Džordžija! Osećam se isprovociranim jednim rilom. Vi znate da ja volim u svakoj čorbi da budem mirođija, glavom kroz zid i da se borim za pravdu. Ovo moram da kažem. Džordži, dušo, ako te neko proziva da šmrčeš, da si derpe, da se šminkaš, da nosiš neke čarape, a do juče su pevali o koki i tako dalje – to nema veze, dušo, s tobom. Ti si, dušo, super i uvek se seti da ti, makar, umeš da pevaš – priča Vladica, pa dodaje:

Uvek se, dušo, seti da ti nisi propao! Pola estrade konzumira nešto, to je stresan posao, ali znaj da to nema veze sa tobom. Osoba koja priča to za tebe, verovatno nije srećna sama sa sobom jer je propala, jer je skemovala ljude, jer niko, apsolutno ne veruje i niko ga ne gotivi. Svako kada ga pogleda ima u glavi gnjidu. Tom dečku je aura u velikom minusu.

Anastasija Ražnatović bez brusa: Cecina naslednica stigla na Ibicu, odmah

sledeća vest

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

I najtvrđim demokratama jasno je da je Bajden propao! Iako je doživeo debakl na debati, predsedniku SAD-a ne pada na pamet da se povuče! (VIDEO) Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO) Odustajanjem od Kosova odustali bismo od nas samih! Oni koji pokazuju nezapamćeno anticivilizacijsko ponašanje hoće da nas uče toleranciji! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst