Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj rešili su da odmore, pa su otputovali u Francusku, u Sen Trope, a atmosferu sa romantične večere pevačica je podelila na Instagramu.

Njih dvoje su izašli u grad, a pevačica je napravila video snimak koji je objavila na mrežama i oduševila je fanove. 

Foto: printscreen

 

 Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su večerali na obali mora, na stolu su bile sveće, muzika je išla u pozadini, a oko njih je bio suvi luksuz.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović , ćerka folk dive Cece Ražnatović, je nedavno doputovala iz Sevilje nakon što je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Foto: printscreen

 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst