Kako izveštava N1, deveti po redu politički protesti u Beogradu imaju jednu novinu.

Протесте који су почели у име страдале деце организатори претворили у журку! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Koja je to novina? Ne, nije to da je mnogo manji broj ljudi nego do sada stao iza organizacije dela opozicije.

Novina je ta da demonstrante na ulici prati kamion sa čak pet zvučnika, sa kojih se pušta vesela muzika, te da se protest pretvorio u neku vrstu žurke.

Podsećamo, politički protest, od samog početka organizovan od strane prozapadne opozicije, krenuo je pod sloganom “protiv nasilja”, a kao povod iskorišćene su dve masovne pucnjave koje su početkom maja ove godine zavile Srbiju u crno.

Svaka čast, licemeri!

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

SLIKA IZ VAZDUHA: Evo koliko je okupljenih na političkom protestu u Beogradu (FOTO)

NEĆE DA RAZGOVARAJU, HOĆE SAMO DA MALTRETIRAJU NAROD Bahata opozicija blokira auto-put, maltretirali i trudnicu u osmom mesecu

NEĆE DA RAZGOVARAJU, HOĆE SAMO DA MALTRETIRAJU NAROD Bahata opozicija blokira auto-put, maltretirali i trudnicu u osmom mesecu

PROZAPADNA opozicija organizovala je danas proteste odnosno blokadu auto-puta E75 u Beogradu i Novom Sadu, a maltretiranje građana krenulo je u 16 časova da bi se završilo u 20 časova. Na blokadama je učestvovalo tridesetak automobila, a ovim načinom gde su paralisali građane Srbije, maltretirali trudnicu u osmom mesecu trudnoće opozicija je pokazala aroganciju, bahatost i obest. Pokazali su da su im teški razgovori sa državom, ali da im nije teško da maltretiraju građane Srbije.

30. 06. 2023. u 16: 06 >> 20: 18

Originalni tekst