BEOGRAD, 24. novembar 2021, (Njuz) – Prostata, koja se pominje u reklami sa Branislavom Lečićem, najavila je danas da se povlači iz te reklame. U izjavi za Njuz prostata navodi da smatra neukusnim prisustvo u reklami sa čovekom čiji je lični integritet pod velikim znakom pitanja.

– Nakon Lečićevih medijskih nastupa u kojima se iživljavao nad Danijelom Štajnfeld i u kojima je delio medije na podobne i nepodobne, ne vidim nijedan jedini razlog za dalje pojavljivanje u reklami sa njim. Postoje organi ili delovi tela koji se mnogo bolje uklapaju u Lečićev lik i delo i zbog toga sam odlučila da se povučem iz reklame – objasnila je prostata.

Povodom ove odluke prostate, oglasio se i Branislav Lečić sa tvrdnjom da iza ovog poteza prostate stoji Dragan Đilas.

– Prostata je ovo očigledno uradila po nalogu Dragana Đilasa, jer njemu ne odgovara da ja reklamiram preparate za prostatu pošto on i tu želi da postavi svoje ljude da bi zarađivao od reklama. Svima je jasno da je prostati obećan bolji položaj, ili šta god da joj treba, ukoliko pokaže prstom na mene i sve ovo je samo još jedan u nizu pokušaja da se ja politički diskreditujem – istakao je Lečić.

On je dodao da mu prostata u reklami ni ne treba jer on sam može da odglumi uvećanu prostatu ili bilo koji problem tog organa.

Soko Sokolović

The post Prostata se povlači iz reklame sa Branislavom Lečićem appeared first on Njuz.net.

Original Article