Pjevačica Milica Todorović nastupala je u jednom beogradskom lokalu i tom prilikom sumirala je utiske sa koncerta Saše Matića, a potom je ispričala svoje planove u karijeri, kao i detalje ljubavnog života.

-Bila mi je čast što sam bila gost kod Saleta u Zagrebu, bilo je fenomenalno, nisam mogla da vjerujem kako me je publika prihvatila, zaista je bilo spektakularno. Što se tiče moje Arene, ja sam realna osoba, još uvijek nije vrijeme, treba da se izbacuju pjesme, album, jedan, dva albuma, pa ćemo možda onda vidjeti – rekla je pjevačica, koja je otkrila da će se na novom albumu koji izlazi u aprilu naći dueti sa Dejanom Matićem i Gazda Pajom.

Milica je progovorila i o novinama na ljubavnom planu.

-Večeras ćemo širiti ljubav ovdje, partneri su svuda oko mene, poslovni partneri… – rekla je kroz smijeh Milica, a potom otkrila i da joj se još prije nekoliko godina probudio majčinski instinkt:

-Voljela bih da imam dijete, bilo muško ili žensko, voljela bih da je djevojčica, ali samo da je živo i zdravo, da, proradio mi je majčinski instinkt prije jedno dvije, tri godine.

(Express/Republika)

PRIRODNA LJEPOTA: Milica Todorović pokazala kako je izgledala prije 15 godina

The post PRORADIO MAJČINSKI INSTINKT: Milica Todorović već tri godine priželjkuje bebu appeared first on Express.

Original Article