Z. Rajić

13. 03. 2023. u 08:05

NA međunarodnom sajmu turizma „Banjaluka 2023“ svoj štand ima i bačka opština Temerin

ПРОМОЦИЈА САЛАША У БАЊАЛУЦИ: Темерин на сајму  туризма у РС

foto OU

Tokom vikenda sajam je posetio predsednik ove opštine Mladen Zec, koji je izrazio nadu da će se Temerin naći na mapi posetilaca banjalučkog sajma.

Temerin u Banjaluci promoviše svoje vikend aranžmane, salaše, etno-kuće, park prirode „Jegrička“ sa vožnjom katamaranom i bazenski kompleks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

BIO JE PRIJATELJ NOBELOVACA I NEPRIJATELJ NEPISMENIH: Predsednik uputio telegram saučešća povodom smrti Dragoslava Mihailovića

“BIO JE PRIJATELj NOBELOVACA I NEPRIJATELj NEPISMENIH”: Predsednik uputio telegram saučešća povodom smrti Dragoslava Mihailovića

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti akademika Dragoslava Mihailovića navodeći da je on bio književnik čiji je životni vek bio obeležen zatočeništvom, marginalizacijom, zastrašivanjem i unižavanjem, ali i najvećim priznanjima i poštovanjem od strane slavnih umova njegovog doba.

12. 03. 2023. u 12:14

VAŽNA VEST ZA PENZIONERE: Evo kad kreću prijave za penzionerske kartice

VAŽNA VEST ZA PENZIONERE: Evo kad kreću prijave za penzionerske kartice

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar finansija Srbije Siniša Mali gostuje danas u emisiji “Vikend jutro” na TV Pink.

12. 03. 2023. u 10:48

Pročitajte više

Teatar licemerja srpske kvazi elite

Teatar licemerja srpske kvazi elite

NA DVADESETU godišnjicu ubistva premijera Zorana Đinđića vredi se još jednom podsetiti licemerja srpske kvazi elite, koja je pokojnog predsednika vlade napadala dok je bio živ, da bi posle njegove smrti drugačije govorili.

12. 03. 2023. u 12:16

Komentari (0)

Najnovije iz rubrike

Originalni tekst