Starleta Tamara Đurić prijavila je bivšeg momka za nasilje, a sada je odlučila da progovori o detaljima drame koja se odigrala u njenom stanu na Vračaru.

Tamara Đurić je odustala od gonjenja bivšeg za nasilje, a otkrila je da ovo nije prvi put da upada u zgradu u kojoj ona živi.

  • Ovo je otišlo predaleko i da se ne bi pojavljivale dezinforamcije želim da stavim tačku na ovu priču. Djevojka tog čovjeka koji je uletio u moj stan je noć prije bila kod mene na proslavi sa još nekoliko prijatelja .Da li je to motiv s obzirom na to da me taj momak danima zove i piše insistirajući da se vidimo i popijemo kafu. To sam svaki put dobila. Ne znam šta je od te dvije stvari motiv. Žena koja mi pomaže oko kućnih poslova je rano došla i nije zaključala vrata – rekla je Tamara pa dodala:
  • Čula sam galamu i on je uletio u moju sobu u kojoj sam spavala. Pričao je neodređene stvari. Potom je udario rukom u zid i počeo da krvari. Pokušala sam da mu pomognem i da ga spriječim da se povrijedi još više,ali on me je odgurnuo i nastavio da šutira namještaj. U tom trenutku sam uzela telefon i pozvala policiju. On me je zagrlio i rekao nešto neodređeno i sa slomljenom rukom izašao napolje. Policija je došla brzo nakon poziva, ali on već nije bio u zgradi. Ne dešava se prvi put da neko ovako upada u zgradu, iako imamo obezbjedjnje za koje ne znam šta je u tom trenutku radilo, jer su ga pustili da uđe. Dečko je bio u takvom stanju da ne zna šta radi, pa sam bila prinuđena da iz tog razloga pozovem policiju. Srećom,pa, je dijete dan prije otišlo sa bakom i dekom na planinu – rekla je ona.
  • Da podsjetimo, domaći mediji su pisali, kako je starleta izjavila da je bivši dečko prvo udario svojom glavom u čelo, a onda je i šutirao po tijelu.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst