Pjevačica Andrijana Dabetić Anči bila je popularna devedesetih godina, a njen muzički uspon počeo je 1992. godine.

Iako je bila uspješna, Anči je odlučila da se povuče iz javnosti, te je dugo nije bilo na estradi. Anči je bila poznata i kao Mis Jugoslavije 1994. godine. Snimila je šest albuma, a onda se povukla sa scene. Ipak, sada je odlučila da se vrati na muzičku scenu s pjesmom “Zaboravu još ga ne dam”.

-Ovo je pjesma kojom obilježavam 30 godina od izlaska prvog albuma i za koju sam sigurna da će biti kruna moja karijere. Raduje me što je na prvo slušanje našla put do slušaoca i što su prepoznali emociju koju ona donosi – rekla nam je Anči.

Podsjetimo, Anči nikada nije htjela da otkrije ko je otac njenog sina Marka, a kada ju je zadesila tragedija o njoj je govorila javno.

-Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja – rekla je ranije Anči i nastavila:

-Bilo mi je mnogo teško, mjesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promijenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer bit će perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje – rekla je Anči jednom prilikom za srbijanske medije.

Debetićka je prije nekoliko godina postala dio rijalitija “Parovi”, a ukućani su odmah pokrenuli temu čuvenog “gazda Jezde”, odnosno bankara Jezdimira Vasiljevića, koji joj je posebno bio naklonjen.

-Znam da ste bili prijatelji, ne znam da li ste bili u emotivnoj vezi, ne mogu da tvrdim. Ali siguran sam da imate nekretnine na vaše ime, kao i bunde i skupocjeni nakit – rekao je Milutin Radosavljević Mili, dok je Anči samo potvrdila da joj je Jezda finansirao albume i spotove, poričući emotivnu vezu.

(Express/Kurir)

The post PROGLAŠENA JE NAJLJEPŠOM ŽENOM JUGOSLAVIJE: Bila zvijezda 90-ih, doživjela veliku tragediju, evo kako danas izgleda appeared first on Express.

Original Article