Bivša pevačica Dunja Ilić, a danas Ajla Begović pre više od deset godina povukla se sa javne scene. Dunja je sa samo 13 godina počela da konzumira alkohol, a samo dve godine kasnije upala je u kandže opasnog poroka. Pevačica je i dva puta podigla ruku na sebe, ali na svu sreću nije uspela sebi da oduzme život.

Dunja Ilić se borila svim silama protiv svog poroka, a sada je otkrila u kom trenutku je potražila pomoć i izdigne se sa dna.

– Prelomni moment je bio kada sam završila u Napulju na ulici. Kada sam prodala apsolutno sve stvari, kada su me pokrali, uzeli mi pasoš, ja sam bila nešto duže nego što sam smela u Italiji. I plašila sam se da odem u policijsku stanicu da me ne bi deportovali, toliko mi je bilo bitno da ostanem tamo, da se ne vratim ovde. Samim tim sam završila na ulici, uzeli su mi pasoš, uzeli su mi sve, samo su je zgrabili, ali taj neki kofer je mali ostao pored mene. Imala sam neki laptop u tom koferu koji je koštao možda 800 evra. Prodala za 20 eura nekome da bih imala za viski taj dan. Spavala sam na nekom dušeku, na ulici, dva dana i onda sam otišla u policiju.

– Čak me nisu ni kaznili, samo su pozvali roditelje da dođu po mene, da me odvedu u Srbiju, pošto nisam imala dokumenta. Tu sam shvatila da sam postala beskućnik, da sam doživela dno, jer da nisam bila pijana, ne bi niko ni mogao da mi otme torbu, pružila bih neki otpor, potpuno sam bila nemoćna – rekla je ona za emisiju „Nije sve tako crno“ na Kuriru.

Podsetimo, kontraverzna pevačica Dunja Ilić, nedavno je promenila ime i sada je na svom zvaničnom Instagram nalogu upisana kao Ajla Begović. Kako je i zvanično potvrđeno, ona je takođe promenila veru i prešla u Islam.


Gola ko od majke rođene: Nage fotografije Sanje Stanković ugledale svetlost dana (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst