Tajrik Džouns je definitivno novi član ekipe Željka Obradovića, sudeći po registru licenciranih igrača Košarkaškog saveza Srbije.

ПРОЦУРЕЛО КОЈИ ЈЕ ИГРАЧ ПОТПИСАО ЗА ПАРТИЗАН: Већ га регистровали

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović najavio je da klub više nema namere da ozvaničava dolaske igrača putem društvenih mreža kao što je to ranije činio.

Još uvek nema oglašavanja iz Humske, ali sajt dscore.rs na kojem se nalaze svi igrači koji moraju da budu licencirani kako bi nastupali za matični klub u Srbiji stoji ime Tajrika Džounsa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Naime, jedan od najboljih pojedinaca Anadolu Efesa prethodne sezone, za koji je beležio 11,1 poen po meču uz 6,7 skokova i 1,6 asistencija uveden je u spisak igrača crno-belih.

Košarkaš koji nastupa na pozicijama krilnog centra i centra pre dolaska u Efes bio je član Turk Telekoma, Pezara, Hapoel Tel Aviva, dok je završio poznati koledž Ksavijer.

Od dolaska u Evropu on nije imao sezonu u kojoj je prosečno bio jednocifren. Za Turk Telekom je prosečno beležio 14 poena, prethodno za Pezaro 13,4 poena po meču, a za Hapoel Tel Aviv 13,1.

BONUS VIDEO: PLAVŠIĆ NAKON PORAZA OD AMERIKE: Kako je čuvati Lebrona i ko ga je najviše impresionirao od Amera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst