Goran Bregović je jedan od najuglednijih i najistaknutijih muzičara na našim prostorima, ali i šire. Karijeru je započeo kao jako mlad, a sarađivao je sa mnogim muzičkim zvezdama.

Sada je na Instagramu osvanula stara fotografija muzičara Gorana Bregovića. Mnoge mlađe generacije ne mogu da veruju da je to on, danas izgleda potpuno drugačije.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Goran ne voli previše da priča o privatnom životu, a jednom prilikom je to opisao.

– Ja sam dobar da budem oslonac. Dobar sam drug, lojalan. Valjda sam tako odgojen. Međutim, ima stvari koje se, kada ih pretočite u jezik, banalizuju. Zbog toga je uvek opasno govoriti o ljubavi, braku i deci. Sve najvažnije stvari u životu o kojima bi čovek želeo da nešto ispriča, zapravo nisu u jeziku. Tome, recimo, služi muzika – izjavio je ranije Bregović za medije.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Mira Škorić otvorila dušu i progovorila o borbi sa opakim karcinomom:

sledeća vest

Originalni tekst