AKTUELNO

Horoskop

PRIVUCITE NOVAC u noći PUNOG MESECA: Na čistom PAPIRU ZAPIŠITE ovo i ostavite na skriveno mesto

Izvor: Pink.rs, Foto: Pixabay.com ||

Ovo neće biti intezivno težak pun Mesec, kako ti inače zna da bude, jer je Devica sama po sebi uravnotežena, ume da balansira dobro i ono loše. Ovo je period gde ćete biti sitnjičaviji nego inače, analiziraćete sve do najmanjih detalja i raditi do poslednjeg atoma snage

Vreme punog Meseca je idealno za oslobađanje svega nepotrebnog, emocija, stvari, ljudi. Ali i prizivanje materijalnog bogatsva.

Foto: Pixabay.com

Ritual za novac:

Potrebni su vam list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list. Napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i papir stavite u teglu, a potom u desnu ruku uzmite novčanice koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava i izgovarajte: "Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste"

Na lovorovom listu ispišite svoje ime i stavite ga u istu teglu, koju ćete potom poklopiti i staviti daleko od očiju ukućana. Bitno je da stavite već određen novac u teglu, i zamislite kako se umnožava.

Autor: Z.L.

Zadruga

'JA SAM OVU LJUBAV RASTAVILA' Sandra Čaprić založila zajedničku fotku Maje i Cara, Tara se ZAUVEK ODREKLA uspomene od Ša! (VIDEO)

Horoskop

Pred nama je MOĆAN PERIOD: Zvezde donose lepe vesti, privucite VELIKE PARE I NOVU LJUBAV!

Extra

OVO SU NAJSREĆNIJI DANI U JANUARU 2022. GODINE: Iskoristite ih da ostvarite želje, ali na ovaj dan nikako nemojte da uradite OVO!

Zadruga

ŠOKIRALA SVE! Ana Spasojević ustala na 'levu nogu', pa se JAVNO OBRATILA PORODICI! Sasula salvu uvreda u kameru, pa ŽESTOKO ZAPRETILA! (VIDEO)

Domaći

SPREMA JOJ PAKAO! Car se poverio Kariću, otkrio U KOM SMERU ide njegova veza sa Majom, pa mu priznao da ŽELI RASKID?! (VIDEO)

Domaći

OPET MU RADI IZA LEĐA! Maja sela pored Cara, pa NEPRESTANO gutala Čorbu pogledom! Evo šta je Janković uradio! ŠOK! (VIDEO)

Original Article