PO nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu (OJT) policijski službenici PS Novi Beograd doneli su danas rešenje o zadržavanju osumnjičenog A.A. (2001) zbog krivičnog dela „nedozvoljene polne radnje“, saopšteno je iz OJT.

ПРИТВОР ОСУМЊИЧЕНОМ: Принудио девојку на недозвољене полне радње, опљачкао и покушао изнуду

Nikola Fifić

Prema do sada utvrđenom činjeničnom stanju, osumnjičeni i oštećena su se upoznali u jednom lokalu, nakon čega su održavali komunikaciju i dogovorili se da se nađu u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, gde je potom osumnjičeni oštećenu fizičkom silom prinudio na nedozvoljenu polnu radnju, nakon čega joj je iz torbe uzeo novac i lična dokumenta uz pretnju da je potrebno da mu do večernjih časova da još 500 evra.

Navedeni događaj je oštećena prijavila policiji koja je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu lišila slobode osumnjičenog koji se, po prethodnom dogovoru, našao sa oštećenom u TC Delta siti da bi preuzeo novac koji je tražio od nje da bi joj vratio dokumenta koja joj je oduzeo.

Osumnjičeni je danas saslušan kada se branio ćutanjem, nakon čega je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog postojanja okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na svedoka oštećenu, koji predlog je usvojen i rešenjem je osumnjičenom određen pritvor.

BONUS VIDEO – ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst